Ultimate Frisbee

Hoe ga je om met regels en tegengestelde belangen? Wat maakt een regel tot een goede, bruikbare regel? En hoe ga je om met verschillende zienswijzen? Hoe ga je daarover met elkaar in gesprek? Deze en andere vragen komen aan de orde in onze sportieve teambuilding activiteit. We gebruiken daarbij de frisbee als speeltuig en laten ons leiden door de ‘Spirit of the Game’. De cultuur van frisbeesport is er een waarbij scheidsrechters niet nodig zijn om eerlijk maar competitief samen te sporten.

Deze workshop verschaft je naast heel veel plezier, en misschien een beetje spierpijn de volgende dag, veel inzicht in hoe je samenwerkt.

Bij projecten waarbij opdrachtnemer en opdrachtgever intensief samenwerken vanuit verschillende culturen en belangen, is deze teambuildingactiviteit de ideale manier om op speelse wijze je kick-off een ‘boost’ te geven. Samenwerken op basis van vertrouwen, positief communiceren en conflict oplossen zijn onderwerpen waar de Spirit of the Game een verfrissende invalshoek oplevert.

De activiteit is geschikt voor iedereen (fit of iets minder fit) en kan zowel binnen (sporthal) als buiten (grasveld, strand) verzorgd worden.

 

Ontspannen netwerken en kennismaken

Stap voor stap (of liever gezegd worp na worp) je doel bereiken. Ontdek wat je kan en bepaal je strategie om in zo min mogelijk worpen een frisbee in het doel te gooien.

Wil je je relaties en collega’s trakteren op een leuke ontspannen outdoor- activiteit? Disc Golf kan door iedereen gespeeld van jong tot oud. Het levert daarnaast ook veel gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Je brengt samen tijd door, overlegt over strategie en hebt ondertussen plezier om elkaars successen en missers.

Onze enthousiaste instructeurs kunnen overal voor je een Disc Golf workshop organiseren.

 

Energie door bewegen

Heb je nieuwe energie nodig? Door te bewegen en nieuwe dingen te leren vergeet je even de beslommering van alledag en doe je positieve energie op. Met onze frisbeeworkshop ontdek je bijvoorbeeld dat je een frisbee op heel veel manieren kunt gooien. En dat je daarbij vaste patronen moet loslaten om tot resultaat te komen.

Onze instructeurs bieden je uitdagende oefeningen op maat. Je maakt niet alleen kennis met de frisbeesport maar bereikt bovendien mentale ontspanning door fysieke inspanning. En natuurlijk maak je plezier met elkaar in de tussentijd.