Over ons

Itéraz is een trainings- en adviesburo gespecialiseerd in effectief veranderen, communiceren en samenwerken.  Wij zijn werkzaam in verschillende branches en organisaties w.o. woningcorporaties, onderwijsorganisaties, zorgverzekeraars en zorginstellingen.

 

Wij helpen organisaties om hun veranderingen effectief door te voeren en wij geloven in de kern dat effectief veranderen gaat over expliciet focus zetten op communicatie en samenwerking.

Naast de standaard trainingen en workshops op het gebied van veranderen, communiceren en samenwerken kunnen wij voor u ook maatwerktrainingen verzorgen, ontwikkeld naar uw eigen eisen en wensen. Uiteraard bent u bij ons voor de broodnodige teambuilding ook aan het juiste adres.

Ook persoonlijke coaching en teamcoaching maakt onderdeel uit van ons dienstenpakket.

Roger en Hilda van den Eerenbeemt zijn de mensen die Itéraz vorm geven. Itéraz is in 2001 opgericht door Roger en wij hebben dus in 2016 ons 15-jarig bestaan gevierd! Met veel genoegen kijken wij terug naar de afgelopen 15 jaar. Mooie dingen gedaan, fijne mensen ontmoet en het verschil kunnen maken.